Drošāk, vairāk un lētāk pie VIA SMS

Dažkārt cilvēki izturas īpaši piesardzīgi pret kredītu ņemšanu tikai tāpēc, ka nav pārliecināti par kreditora uzticamību. Naudas kredīti ir pakalpojums, kurā piesardzības nekad nevar būt par daudz. Par laimi, valstī noteiktās prasības un speciālo atļauju (licenču) ieviešana ir krietni uzlabojusi drošību ātro kredītu jomā.

Uzticams un drošs aizdevējs ir VIA SMS. To apliecina gan VIA SMS iegūtā licence

patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā, gan iegūtā klientu uzticība. VIA SMS mājaslapā visi kredītu ņemšanas nosacījumi ir pateikti skaidri, saprotami un bez zemūdens akmeņiem. Tomēr, lai nerastos pārpratumi, pirms kredītu ņemšanas vēlams rūpīgi izlasīt līguma nosacījumus.

Drošāk, vairāk un lētāk! Šādi varētu skanēt aizdevēja VIA SMS sauklis. Latvijā ir samērā maz interneta aizdevēju, kas izsniedz tik lielus naudas kredītus līdz EUR 3000, turklāt ar samērā zemām procentu maksām.

Tā kā uzņēmums visus lielos kredītus sākot no EUR 100 līdz EUR 3000 ļauj atmaksāt pa daļām ar termiņu no 1 – 60 mēnešiem, tas var būt labs risinājums ilgtermiņa plāniem.

Līdzīgi kā citu interneta aizdevēju, arī VIA SMS galvenā joma ir „pirms algas” aizdevumu sniegšana līdz EUR 3000. VIA SMS labprāt nāk pretī jaunajiem klientiem un ikvienam tiek piedāvāts pirmais kredīts līdz EUR 3000 ar atmaksas termiņu līdz 60 mēnešiem.

Tā kā finansiālās grūtības var piemeklēt visdažādākajās dienas stundās, naudas kredīti tiek izsniegti ļoti plašā laika amplitūdā: darba dienās no 8.00 – 22.00; sestdienās, svētdienās no 10.00 – 20.00. Pieteikties kredītam ir iespējams jebkurā diennakts laikā!