Kad finansiālās iespējas ir pārāk mazas, lai apmierinātu vajadzības…

Ikvienam ir zināms, cik svarīga ikdienā ir ienākumu un izdevumu plānošana, īpaši, ja ienākumi nav sevišķi lieli. Mājas grāmatvedība, visticamāk, spēs pasargāt no nepatīkamiem pārsteigumiem mēneša beigās, kad aplūkosiet savu bilanci.

Tomēr arī visrūpīgākais plānotājs ne vienmēr ir pasargāts no situācijām, kad naudas izrādās par maz, lai apmierinātu visas vajadzības, kas mēdz būt visai neprognozējamas. Šādās situācijās glābiņš ir kredīts.

Lai izvairītos no krāpniecības un nedraudzīgiem nosacījumiem, svarīgi izvēlēties īsto aizdevēju. Viens no populārākajiem interneta aizdevējiem ir VIA SMS, kas, neapšaubāmi, ir arī drošs kreditors. Viasms.lv kredīts tiek izsniegts jau kopš 2009. gada, un pa šo laiku aizdevējs ir paspējis iemantot sabiedrības uzticību.

VIA SMS kredīta izdevīgums slēpjas –

  • salīdzinoši zemajā procentu maksā 
  • iespējā saņemt pirmo kredītu bez maksas
  • izdevīgās akcijās

VIA SMS piedāvājumā ir elastīgais aizdevums un naudas kredīts.

Elastīgais aizdevums ir EUR 100 līdz EUR 3000 liels kredīts, kuru izsniedz kā kredītlīniju ar atmaksas termiņu līdz 60 mēnešiem. Tā ir iespēja saņemt vajadzīgo naudas summu neatliekami svarīgu pirkumu vai pakalpojumu apmaksai.

Naudas kredīts ir aizdevums, kas var sasniegt EUR 3000, un to var atmaksāt pa daļām līdz 1 gadam, katru mēnesi maksājot daļu no summas. Naudas kredīts spēs līdzēt situācijās, kad nauda nepieciešama nozīmīgākām vajadzībām.

Ikviens no VIA SMS kredītiem ir ērti noformējams internetā, vienīgais nosacījums – klientam ir jābūt regulāriem ienākumiem un labu kredītvēsturi. Izvēlieties sev derīgāko piedāvājumu un saņem naudu ātri un ērti!