Vēl ātrāks par ātro aizdevumu SMS kredīts

SMS kredīti: ātri un ērti neatkarīgi no atrašanās vietas Ikviens kaut reizi ir dzirdējis vārdu savienojumu “SMS kredīti”. Ar to sastopamies gan žurnālos, televīzijā, radio, arī internetā un saistošā veidā e-pastā, kur SMS kredīts tiek raksturots kā ērts, vienkāršs un operatīvs risinājums, ja ir nepieciešama nauda negaidītu izdevumu segšanai. Lai labāk izprastu tā būtību, pieteikšanos un atmaksas kārtību, aicinām iepazīties ar “sākuma komplektu” iesācējam aizdevumu ņemšanā jeb obligāto informācijas minimumu, kas jāzina ikvienam, kas vēlas pieteikties pakalpojumam “SMS kredīti”. Kas tas ir – SMS kredīts? SMS kredīti internetā ir mūsu – nebanku kredītdevēja ViaSMS – izsniegti īstermiņa aizdevumi ar noteiktu komisijas maksu, atmaksas periodu un procentu likmi. Tātad tas ir aizdevums, ko veido ne tikai kredīta pamatsumma, bet arī papildus izmaksas, ar kurām ir jārēķinās ikvienam mūsu klientam. SMS kredīts – aizdevums, kas pieejams klientiem no 20 līdz 70 gadu vecumam ar:

  • Latvijas Republikas pilsonību vai pastāvīgās uzturēšanās atļauju;
  • regulāriem un pastāvīgiem ienākumiem;
  • algu, stipendiju vai pabalstu, kas ir lielāka par aizdevuma summu;
  • vēlmi atmaksāt aizdevumu līgumā norādītajā laikā;
  • personīgo bankas kontu, e-pastu un telefona numuru.

Ja klients atbilst norādītajai kritēriju kopai, ir iespējams pretendēt uz pakalpojuma “SMS kredīts” izmantošanu. Mēs iestājamies par godīgu SMS kredits izsniegšanas politiku un mūsu mājaslapā var iepazīties ar detalizētu informāciju par visām saistībām (un ar šo mēs domājam tik tiešām visām – bez slēptiem nosacījumiem mikroskopiskā drukā līguma apakšā), kas jāņem vērā ikvienam pakalpojuma “SMS kredīts” pretendentam. Tāpat arī tādu pašu attieksmi – laicīgu saistību izpildi – sagaidām no mūsu klientiem. Kāpēc mūsu izsniegtie SMS kredīti ir tik … pievilcīgi? Protams, tas nav gramatiski korekti – attiecināt vārdu “pievilcīgs” pret nedzīvu būtni – SMS kredīts. Ņemot vērā, ka mūsu klienti šādu apzīmējumu izmanto visai bieži, ar lepnumu to turpinām darīt. Tātad, kādēļ SMS kredīti pie mums ir saistoši? Atbilde rodama sešos iemeslos, kādēļ klienti tos izvēlas pie mums:

  • vajadzīgā naudas summa nav tik liela, lai vērstos bankā;
  • izdevīga aizdevuma procentu likme un atmaksas noteikumi;
  • tie ir ērti, efektīvi un ātri;
  • naudu var aizņemties, nosūtot tikai vienu īsziņu;
  • tie palīdz ļoti īsā laikā atrisināt īslaicīgas un iepriekš neparedzētas naudas grūtības;
  • pirmreizēja pieteikšanās kredītam notiek tiešsaistē, bet atkārtota – tikai ar īsziņas starpniecību.

Piecas situācijas, kurās noderēs ātrais aizdevums jeb SMS kredits Masu medijos un internetā var lasīt, ka SMS kredīti internetā ir paredzēti, lai operatīvi atrisinātu īslaicīgas naudas problēmas. Ikvienam ir skaidrs, ka negaidīta medicīnas pakalpojumu izmaksu segšana, liels apkures vai komunālo maksājumu rēķins un automašīnas remonts nedrīkst gaidīt. Bet, kā ar citām situācijām un galu galā, kur ir robeža starp pārdomātu SMS kredits ņemšanu un nepārdomātu aizņemšanos? Mūsu pieredzējušie SMS kredīts izsniegšanas speciālisti ir izveidojuši sarakstu ar piecām situācijām, kad SMS kredīts ir pārdomāta izvēle:

  • atlikušas vien dažas dienas līdz algai;
  • ienākumi ir regulāri un vismaz 80% lielāki par aizņēmuma summu;
  • aizņēmuma apjoms ir līdz 20% no regulāro ienākumu apjoma;
  • izmaksas ir neatliekamas un saistītas ar dzīvības vai veselības funkciju uzturēšanu;
  • tēriņi, kas ir saistīti ar studiju maksas segšanu.

Mēs iestājamies par izsvērtu aizņēmumu ņemšanu, lai visi SMS kredīti, kam piesakās mūsu klienti:

  • būtu droši un tiktu piešķirti, lai atrisinātu negaidītas naudas grūtības;
  • ļautu saglabāt mierīgu prātu jebkurā situācijā, jo ir kāds, uz ko var paļauties;
  • būtu ar pievienoto vērtību – bezmaksas kredītspeciālista konsultāciju pirms pieteikšanās, aizņēmuma ņemšanas laikā un pēc tā.

SMS kredīti tuvplānā SMS kredīts ir pieejams visiem cilvēkiem, kas lieto mobilo telefonu. Jāņem vērā, ka bez interneta nevarēs iztikt, jo, aizņemoties smskredit pirmo reizi, Tev būs jāreģistrējas internetā un tikai otrajā aizņemšanās reizē Tu varēsi pieteikties smskredit ar īsziņas starpniecību. Pakalpojuma “ātrais SMS kredīts” galvenā priekšrocība ir iespēja pieteikties aizdevumam bez nepieciešamības izmantot internetu. Tas būtiski atvieglo SMS kredits interneta saņemšanas iespējas, jo:

  • mobilais telefons mūsdienās ir katram;
  • Tu radi drošības spilvenu negaidītām situācijām;
  • Atliek nosūtīt vienu īsziņu un nauda jau ir Tavā kontā.

Aicinām ņemt vērā, ka īsziņas sūtīšana nav bez maksas – Tev jārēķinās, ka, piesakoties pakalpojumam “SMS kredīts” jeb “kredits SMS”, izmantojot mobilo telefonu, izmaksas ir 0, 21 eiro. Lai tās samazinātu, aicinām izmantot alternatīvu īsziņas sūtīšanai – vēlamo SMS kredit bez maksas noformēt mūsu mājaslapā www.viasms.lv. Atkārtota pieteikšanās ir vēl ērtāka Ikvienam, kas vēlas izmantot pakalpojumu “SMS kredits”, jābūt vismaz vienu reizi izmantojušam kādu no ViaSMS piedāvājumiem. SMS kredīti nonāks Tavā bankas kontā, ja uz numuru 159 nosūtīsi īsziņu, kurā norādīsi:

  • atslēgas vārdu VIA;
  • vēlamo aizdevuma summa
  • aizdevuma atmaksas termiņu;
  • reģistrācijas laikā norādīto paroli.

Līdz ar to īsziņa, ko Tu sūtīsi mums izskatīsies, piemēram, šādi: VIA 300 60 parole, kur 300 – SMS kredit summa, 60 – aizdevuma ilgums dienās un “parole” – mūsu mājaslapā reģistrācijas laikā ievadītais drošības kods. Tātad tikai ar dažu simbolu kombinācijas palīdzību smskredit jeb sms krediti kļūst par īstenību un Tava finansiālā situācija var tikt uzlabota. Kas notiek pēc īsziņas nosūtīšanas? Kolīdz mēs saņemam pieprasījumu pakalpojumam “ātrie SMS kredīti”, to nekavējoties apstrādājam un sms krediti pēc lēmuma par aizdevuma piešķiršanu tiek pārskaitīti uz Tavu bankas kontu dažu minūšu laikā. Te redzama vēl viena mūsu priekšrocība – lēmumu par sms kredit piešķiršanu Tu saņemsi ar īsziņas starpniecību vien pāris minūšu laikā. Jāpiebilst, ka sms kredit pārskaitījuma ātrums ir atkarīgs no bankas, kurā atvērts Tavs konts. Mums ir konti lielākajās bankās, tāpēc reģistrācijas maksu sms kredit 0,01 eiro pārskaiti uz tās pašas ViaSMS bankas kontu, kurā atrodas Tavs konts. Kontu numurus Tu atradīsi mājaslapas, sadaļā „Jautājumi un atbildes”. Nosūti īsziņu un saņem līdz 3000 eiro uz Tev pielāgotu atmaksas periodu ViaSMS speciālisti saprot, ka ikvienai situācijai ir nepieciešams savs risinājums, un labāk ir pielāgot smskredit pieprasījumam, nevis uzstādīt stingrus rāmjus. Tādēļ mūsu klienti paši var izvēlēties SMS kredit lielumu un atmaksas termiņu. Līdz ar to saviem klientiem piedāvājam šādas iespējas:

  • SMS kredit ar maksimālo summu līdz 3000 eiro;
  • atmaksas termiņš ir no 7 līdz 30 dienām;
  • nepieciešamības gadījumā kredītu var pagarināt uz 30 dienām.

SMS kredīti internetā ir viegli pieejami, un tas nozīmē, ka aizdevēji uzticas saviem klientiem un sagaida no viņiem līdzīgu attieksmi. Lai pieteiktu SMS kredit, Tev nav nepieciešams galvojums, ķīla vai izziņa no darbavietas. Tajā pašā laikā mēs aicinām rūpīgi izanalizēt savas iespējas atmaksāt smskredit laikā. Atceries, ka laba kredītvēsture ir viens no galvenajiem nosacījumiem, lai saņemtu smskredit, tāpēc sūti īsziņu ar pieteikšanos kredītam, ja esi pārliecināts, ka sms kredit Tev palīdzēs. Novērs izaicinājumus finansiālajā jomā ātri, ērti un droši, izvēloties pakalpojumu SMS kredīts pie mums – viena no uzticamākajiem smskredit izsniedzējiem Latvijā!