Ātrais kredīts pensionāriem bez ķīlas

VIA SMS kredīti pensionāriem un visiem pārējiem Pensionāriem jau izsenis ir bijis mazāk iespēju iegūt kredītu, jo īpaši hipotekāro. Visbiežāk šīs bažas ir saistītas ar cilvēku veselības stāvokli. Tomēr, neskatoties uz veselības aspektu, pensionāri ir kredītdevējiem krietni vien draudzīgāka mērķa grupa, nekā, piemēram, 18 gadus veci jaunieši bez darba vietas. Kredīti pensionāriem kļūst aizvien populārāki, jo arī cilvēkiem gados var rasties neparedzētas situācijas, kurās nepieciešama papildu nauda. Ja esat vecumā līdz 70 gadiem, tad Jums ir visas tiesības izmantot mūsu, nebanku kredītdevēja VIA SMS, pakalpojumus! Kādiem mērķiem nepieciešami kredīti pensionāriem? Tieši tāpat kā jaunāka gadagājuma cilvēkiem, arī senioriem ir savas vajadzības. Tās, protams, ir atšķirīgas, bet tas nenozīmē, ka ir mazāk nozīmīgas. Situācijas ir dažādas, tomēr šie ir biežākie iemesli, kādēļ cilvēkiem gados ir nepieciešami kredīti:

  • Ikdienas tēriņiem, ja aizkavējusies pensija;
  • Ārsta apmeklējumam vai medikamentu iegādei;
  • Veselības uzlabošanas procedūrām un operācijām;
  • Dzīvokļa vai mājas kosmētiskajam remontam;
  • Ceļa izdevumiem un citiem tēriņiem.

Neatkarīgi no mērķa un vajadzības, ātrais kredīts pensionāriem ir salīdzinoši laba alternatīva, kā iegūt naudas līdzekļus, ja nevēlaties tos aizņemties no ģimenes locekļiem.  Kā ātrais kredīts pensionāriem ietekmē kredītvēsturi? Neatkarīgi no kredītņēmēja vecuma, mēs izskatām ikviena klienta kredītvēsturi. Ja Jūs iepriekš neesat ņēmis kredītu un Jums ir atbilstoša maksātspēja, tad problēmām nevajadzētu rasties. Tieši tas pats būtu gadījumā, ja esat jau kādreiz kredītu ņēmis un esat atdevis to laikā. Problēmas saņemt aizdevumu var rasties tad, ja:

  • Jūs kādu iemeslu dēļ neesat iepriekšējo kredītu atdevis laikā;
  • Jums joprojām ir aktīvs cits kredīts;
  • Kredītu ņemat kāda cita aizdevuma apmaksai.

Šādos gadījumos mēs ļoti stingri skatāmies uz debitora pašreizējiem ienākumiem un situāciju kopumā vai arī aizdevumu neizsniedzam vispār. Vai kredīts kādā veidā ietekmēs Jūsu kredītvēsturi un iespējas saņemt aizdevumu atkārtoti? Nē, ja atdosiet to noteiktajā apjomā un termiņā, kā arī pirms aizņemšanās izvērtēsiet savu maksātspēju. Saņemiet aizdevumu jau šodien! Kredīti pensionāriem tiek izsniegti tieši tādā pašā kārtībā kā ikvienam citam debitoram. Tas nozīmē, ka Jums ir  jāapmeklē vēlamā kredītdevēja mājaslapa un jāseko visiem norādījumiem. Pie mums, VIA SMS, kredīta saņemšana notiek šādā kārtībā:

  • Atbildīgi izvērtējiet iespēju kredītu apmaksāt līgumā norādītajā laikā;
  • Reģistrējieties un iepazīstieties ar kredīta līguma nosacījumiem;
  • Kredīta kalkulatorā ievadiet vēlamo aizdevuma summu un apmaksas termiņu un spiediet pogu “saņemt aizdevumu”;
  • Gaidiet, kamēr Jūsu pieprasījums tiks izvērtēts un, ja atbildīsiet visiem nosacījumiem, tad kredītu saņemsiet savā kontā jau 15 minūšu laikā.

Lai saņemtu aizdevumu, Jums nepieciešams bankas konts kādā no Latvijā strādājošām bankām, regulāri ienākumi (šajā gadījumā – pensija), e-pasta adrese un aktīvs mobilā telefona pieslēgums. Starp citu, ātrais kredīts pensionāriem ar darba vietu ir saņemams vēl vienkāršāk, jo šajā gadījumā par nodrošinājumu kalpo ne tikai pensija, bet arī darba alga. Pirmais kredīts pensionāriem ar 100% atlaidi Pirmo VIA SMS kredītu iespējams saņemt ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem! Ja mūsu pakalpojumus izmantosiet pirmo reizi, tad pirmo aizdevumu saņemsiet ar 100% atlaidi komisijas maksai. Tas nozīmē, ka Jums būs jāatdod tieši tik, cik aizņēmāties, ja kredītu nomaksāsiet līgumā norādītajā laikā. Piemēram, ja ņemsiet 300 eiro, tad Jums būs jāatmaksā tikai 300 eiro un ne centa vairāk. Naudas kredīts Ja Jums ir nepieciešama lielāka naudas summa, nekā paredz ātrais kredīts, tad mēs piedāvājam arī pakalpojumu “naudas kredīts”. Naudas kredīts sniedz iespēju aizņemties līdz pat 3000 eiro ar apmaksas termiņu no 6 līdz 12 mēnešiem, turklāt nosacījumi paliek tādi paši kā ātrajam aizdevumam. Naudas kredīts pensionāriem var noderēt:

  • Nelielam mājokļa remontam;
  • Operācijai vai citiem veselības izmeklējumiem.

Ja Jums ir nepieciešami vairāk nekā 300 eiro, tad VIA SMS naudas kredīts ir piemērota alternatīva papildu līdzekļu iegūšanai. Lai arī kāds būtu Jūsu mērķis, aizdevumu izmantojiet  apdomīgi un pamatoti. Naudas kredīts pensionāriem – iespēja realizēt nopietnus mērķus! Par apmaksas termiņa pagarināšanu Pat cītīgākajiem krājējiem un taupīgākajiem klientiem mēdz gadīties situācijas, kad laicīga naudas atdošana nav iespējama. Protams, iemesli tam var būt dažādi, tomēr lielākoties cilvēki šādā situācijā ir nonākuši paši savas vainas dēļ, jo nav rūpīgi izvērtējuši savu finansiālo situāciju. Mēs, kredītdevējs VIA SMS, neiesakām šo opciju, tomēr ir iespējams izmantot pakalpojumu “kredīta pagarināšana”. Izmantojot kredīta pagarināšanu, iespējams atlikt maksājumu par vienu mēnesi. Tomēr, lai kredīti pensionāriem nekļūtu par slogu, tad iespēju robežās iesakām izvairīties no šī pakalpojuma. Aizņemieties atbildīgi! Saņemt pakalpojumu “ātrais kredīts pensionāriem” nav sarežģīti, ja atbilstat visām VIA SMS izvirzītajām prasībām. Tomēr pirms kredīta ņemšanas iesakām pameklēt citus risinājumus, kā tikt pāri pašreizējām finansiālajām grūtībām. Ja tomēr citu iespēju nav, tad pirms aizņemšanās aicinām rūpīgi izvērtēt savu finansiālo situāciju un iespējas apmaksāt aizdevumu noteiktajā laikā. Aizņemieties atbildīgi un pārdomāti!