Ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi

Izdevīgi  ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi bez darba vietas. Situācijas, kad ir nepieciešams ārējs finanšu avots, nav retums. Liels gāzes, apkures vai elektrības rēķins, medicīnas izdevumi vai automašīnas remonts ir situācijas, kurās nedrīkst gaidīt, jo “uz spēles” ir likts mājoklis, veselība vai darbs. Lai ar pēc iespējas ātrāk atrisinātu minētās situācijas un atgrieztos normālā ikdienas dzīves ritmā, ir nepieciešama papildus nauda, ko var lūgt tuviniekiem. Ja to nav iespējams izdarīt, risinājums var būt ātrais kredīts – īstermiņa aizdevums ar noteiktu procentu likmi un atmaksas termiņu. Pētot klientu paradumus, var piedāvāt labāko ViaSMS ir uzņēmums, kas Latvijas tirgū piedāvā aizdevumus privātpersonām, kas atbilst kritēriju kopai (vismaz 20 gadus vecs Latvijas pilsonis ar pozitīvu kredītvēsturi un regulāriem ienākumiem). Rūpējoties par klientu vēlmju un vajadzību apzināšanu, tiek:

  • veiktas aptaujas par aizdevumu izvēli un tās pamatojumu;
  • analizēts ņemto aizdevumu apjoms un atmaksas termiņš;
  • rūpīgi pārdomāti piedāvājumi katram klientam.

  Uzņēmuma pamatvērtība ir klients, viņa vajadzību izpratne un veiksmīga sadarbība līdz pilnīgai saistību izpildei. Lai to veicinātu, ViaSMS nodrošina īpašu servisu – nosūta īsziņu, draudzīgi atgādinot, ka ir nepieciešams veikt maksājumu. Tāpat uzņēmuma kredītspeciālisti atgādina, ka ir vēlams jau laicīgi informēt ViaSMS klientu apkalpošanas speciālistus par iespējamām grūtībām, atmaksājot aizdevumu, lai pēc iespējas vienkāršākā un efektīvākā veidā nonāktu pie kopsaucēja. ViaSMS īsteno individuālu pieeju un piedāvā šādas iespējas:

  • klientam pašam noteikt aizdevuma atmaksas laiku;
  • izmantot SMS kredīts pakalpojumus;
  • pieteikties kredītspeciālista konsultācijai;
  • izmantot kredītbrīvdienas situācijā, ja ir grūtības atmaksāt aizdevumu vai pārcelt kredīta atmaksas datumu.

  Jāuzsver arī uzņēmuma darbības princips, ka ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi bez darba vietas un kredīti interneta ar negatīvu kredītvēsturi netiek izsniegti. Tāpat jāuzsver, ka ViaSMS īsteno caurredzamu un atklātu aizdevumu izsniegšanas politiku, jo gan mājaslapā, gan līgumā nav slēptu nosacījumu, kas varētu būt pārsteigums saistību izpildes laikā:

  • netiek mainīts aizdevuma atmaksas laiks;
  • procentu likme nemainās.

Mūsu aizdevumi ir ar pievienoto vērtību Ņemot vērā strauji augošo konkurenci starp nebanku kredītiestādēm, katra no tām ir ieinteresēta katram to klientam sniegt vairāk. Arī mēs sekojam līdzi aktuālajām tendencēm aizdevumu izsniegšanas jomā un mūsu piedāvājumā ir ātrie kredīti ar pievienoto vērtību, jo:

  •  ir pieejami ikvienam cilvēkam ar regulāriem ienākumiem – drošība gan Jums, gan mums;
  • mēs uzticamies Jums un nepieprasām apliecinājumus no bankas vai darbavietas;
  • tiek īstenota konfidenciāla aizdevumu izsniegšanas politika – par saistībām zināsi tikai Tu;
  • pastāvīgajiem klientiem tiek nodrošināts īpašs serviss un atlaižu programmas;
  • katram izvēlētajam aizdevuma lielumam ir cita izdevīga procentu likme;
  • pieteikšanās aizdevumiem var 24 stundas dienā 7 dienas nedēļā, bet tos izskatām tikai mūsu darba laikā;
  • draudzīgi tiek atgādināts par saistību laicīgu izpildi;
  • profesionalitāte un augsta klientu apkalpošanas kultūra ir pamats veiksmīgai turpmākai sadarbībai.

  Mēs, ViaSMS, esam uzņēmums, kas Latvijā dzīvojošajām privātpersonām piedāvājam aizdevumus kopš 2009. gada. Izmantojot mūsdienīgus tehnoloģiskos sasniegumus un nodrošinot augstu klientu apkalpošanas kultūru, mums īsā laikā ir izdevies:

  • ieņemt stabilas pozīcijas īstermiņa kreditēšanas segmentā Latvijā;
  • panākt strauju klientu skaita pieaugumu.

Analizējot klientu paradumus, mēs varam piedāvāt vēl saistošākus pakalpojumus Ņemot vērā, ka Google meklētājs ir ļoti populārs, lai iegūtu nepieciešamo informāciju visās ar ikdienas dzīvi saistītajās jomās, kreditēšanas joma nav izņēmums. Lai pilnvērtīgi varētu analizēt pieejas atslēgas vārdu lietojumā, ir jāapskata to saturiskā nozīme. Tas ir būtiski arī tādēļ, ka kredītu izsniegšana ir mūsu darbības pamatjoma.   Virsrakstā minētais atslēgas vārds “ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi bez darba vietas” ir aizdevēju un kredītņēmēju vidū nepopulārs aizdevumu veids, jo tas var tikt izsniegts cilvēkiem, kuriem jau ir kādas parādsaistības, tādējādi pasliktinot viņu finansiālo situāciju. Aplūkosim, ko nozīmē katra no šī atslēgas vārda daļām, tās kombinējot un variējot, lai iegūtu pēc iespējas plašāku ieskatu to saturiskajā nozīmē:

  • “ātrie kredīti” – nebanku kredītdevēju izsniegti aizdevumi pilngadīgiem Latvijas Republikas pilsoņiem un cilvēkiem ar pastāvīgās uzturēšanās atļaujām un regulāriem ienākumiem, savu bankas konta numuru, e-pastu un telefona pieslēgumu;
  • “ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi” – aizdevumi, kas tiek izsniegti klientiem, kam ir negatīva kredītvēsture jeb nav noslēgtas saistības pie cita aizdevēja;
  • “ātrie kredīti bez darba vietas” – aizdevumi, kas tiek izsniegti, kā kritēriju neņemot vērā klienta darba vietu un regulāros ienākumus.

  Interesanti, ka klienti bieži vien izvēlas ierakstīt atslēgas vārdus gramatiski nekorekti,  piemēram, “viasms atrie krediti ar negatīvu kreditvesturi”, “via sms atrie krediti ar sliktu kreditvesturi”, “kredits ar sabojātu kreditvesturi viasms” vai “kredits ar sliktu kreditvesturi pie viasms”. Līdz ar to, neatkarīgi no latviešu valodas lietojuma, svarīgākais ir pēc iespējas ātrākā un efektīvākā veidā uzzināt vairāk par aizdevumiem.   Kredīti bez kredītvēstures – kas tie tādi? Lai vairāk izprastu, ko nozīmē virsrakstā minētā informācija, apskatīsim atslēgas vārda daļas, lai gūtu pilnīgāku priekšstatu par to saturisko nozīmi:

  • ātros kredītus visbiežāk izmanto neplānotu izdevumu segšanai, kas ir saistīti ar ārstniecības, komunālo maksājumu vai ar darba saglabāšanu (piemēram, transporta izdevumi un automašīnas remonts) saistītu izmaksu segšanu. ViaSMS kredītspeciālisti ātros kredītus iesaka izvēlēties gadījumos, ja līdz algas dienai ir atlikušas vien dažas dienas un nav iespējas izvēlēties alternatīvus finansējuma iegūšanas avotus;
  • ātrais kredīts ar sliktu kredītvēsturi ir saistošs cilvēkiem, kas jau agrāk ir ņēmuši kredītu vai līzingu un nav nokārtojuši saistības ar kredītdevēju. Tā arī var būt cilvēcīgi saprotama negatīva jaunības pieredze. Šai sabiedrības grupai saistoši ir nebanku kredītdevēji, kas piešķir aizdevumus, neņemot vērā līdzšinējo saistību izpildi. Jāuzsver, ka minēto aizdevumu izsniegšana netiek uzskatīta par drošu aizdevējiem, tādēļ to īsteno retos gadījumos. Šāda veida aizdevumus izsniedz aizdevēji, kas nav Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedri;
  • kredīts bez darba vietas ar sliktu kredītvēsturi ir saistošs cilvēkiem bez regulāriem ienākumiem. Šis, tāpat kā ātrais kredīts ar sliktu kredītvēsturi nav drošs aizdevējam, jo nav garantijas, ka klients bez regulāriem oficiāliem ienākumiem varēs noslēgt saistības bez kavēšanās.

  Analizējot biežāk izmantoto atslēgas vārdu, tas kopumā norāda uz nebanku kredītdevēju potenciālo klientu vēlmi pieteikties aizdevumam, ja ir bijusi slikta kredītņemšanas pieredze vai nav darba vietas.   Paplašini redzesloku: straujā dzīves ritma ietekme uz mūsu klientiem Ja ir nepieciešams atrast vispārīgu informāciju par nebanku kredītdevēju pakalpojumiem, ieteicams izvēlēties atslēgas vārdu “ātrais kredīts”, bet, ja ir nepieciešams atrast precīzāku informāciju, jāpievieno papildus vārdi, piemēram, “kredīts ar negatīvu kredītvēsturi”. Minētā doma ir praktisks un saistošs padoms, bet ikdienas steigā ne vienmēr izdodas atrast laiku, lai veiktu šāda veida meklēšanu, tādēļ vairums klientu izvēlas izmantot šādu pieeju:

  • lielāka atslēgas vārdu skaita izvēle skaidrojama ar vēlmi pēc iespējas precīzāk aprakstīt to, ko ir nepieciešams atrast, piemēram, “ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi bez darba vietas” norāda uz visu nepieciešamo lielumu iekļaušanu;
  • mazāks atslēgas vārdu daudzums nodrošinās, ka meklētājs parādīs tikai vispārinātu informāciju, piemēram, Wikipedia rakstu, kādu citu mazāk nozīmīgu resursu vai reklāmu ar tieši tādu pašu nosaukumu.

“Ātrais kredīts internetā” vai “atrais kredits interneta” – kuru meklēt? Nonākot situācijā, kad ir jāizvēlas aizdevējs, ieteicams atvērt interneta pārlūku un meklēt atbilstošāko, ievadot atslēgas vārdu. Kā jau minēts iepriekš, ir mazsvarīgi, kādā formā atslēgas vārds tiek ievadīts, jo meklēšanas rezultāti ir identiski. Tajā pašā laikā jautājums, kādēļ meklējam informāciju gramatiski nekorektā formā ir joprojām atklāts. To ietekmē šādi aspekti:

  • ikdienas steigas paātrināšanās – tiek lietoti gramatiski nekorekti atslēgas vārdi – aizdevumi ar sliktu kreditvesturi;
  • svešvalodu (īpaši angļu valodas) lietošana ikdienā rakstiskajā komunikācijā, samazinot mīkstinājuma zīmju lietošanas biežumu – krediti ar sliktu kreditvesturi;
  • datora tastatūras, kas nav pielāgotas rakstīšanai latviski – kredits bez darba vietas ar sliktu kreditvesturi.

  Tāpat jāmin arī cilvēciskā neuzmanība, kad nepieciešamās frāzes “ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi” vietā tiek izmantotas alternatīvas, piemēram, “krediti ar sliktu kreditvesturi”, “krediti interneta ar sliktu kreditvesturi”, “atrais kredits ar sliktu kreditvesturi” vai kredits interneta ar negatīvu kreditvesturi”. Salīdzinot oriģinālu ar atvasinātajām un gramatiski nekorektajām versijām, redzam, ka tām ir tikai viena būtiska atšķirība – tiek izmantoti šādi sinonīmi:

  • kredīti un aizdevumi;
  • slikta, negatīva un sabojāta (kredītvēsture).

  Vērtīgs padoms: Google meklētāja sniegtās iespējas Lai nonāktu pie atbildes uz jautājumu, vai mainās meklēšanas rezultāti, ja tiek ievadīts atslēgas vārds kroketā vai nekorektā latviešu valodā, mūsu kredītspeciālisti ievadīja Google meklētājā divas identiskas frāzes: “ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi” un “atrie krediti ar sliktu kreditvesturi”. Salīdzinot meklēšanas rezultātus pirmajā lapā, var redzēt, ka Google meklēšanas rezultāti ir saturiskā ziņā identiski.   Līdz ar to var secināt, ka, neatkarīgi no tā, vai atslēgas vārdi ir ievadīti gramatiski pareizā vai nepareizā latviešu valodā, meklētājs piedāvā saturiski līdzīgus rezultātus. Tas savukārt aktualizē un norāda uz tendenci, ka tiek izmantoti mazāk piesitieni tastatūrai, lai veiktu korektus ierakstus meklētājā.   Kredītdevēja izvēle – nozīmīgs lēmums Saprotams, ka situācijas, kad ir nepieciešami papildus finanšu līdzekļi, var piemeklēt ikvienu. Pieņemot, ka nav iespējams izmantot ģimenes vai draugu palīdzību, un tiks izmantoti nebanku kredītdevēju pakalpojumi, jābūt skaidriem kritērijiem, pēc kuriem Tu vadīsies, izvēloties aizdevēju. Mūsu, ViaSMS kredītspeciālisti, iesaka izvēlēties aizdevējus, kuru pakalpojumu klāstā neietilpst ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi un īsteno:

  • godīgu un atklātu aizdevumu izsniegšanas pieeju, neslēpjot, ka aizdevums ir saistības, kas jāizpilda laikā;
  • darbu klientu interesēs, sniedzot iespēju klientam pašam noteikt naudas summu un atmaksas termiņu;
  • vienkāršu, klientu ērtībām un vajadzībām atbilstošu finanšu pakalpojumu sniegšanu;
  • maksimāli ātru aizdevumu izsniegšanu bez liekām formalitātēm;
  • individuālu pieeju, iedziļinoties un cenšoties izprast katra klienta vajadzības;
  • pozitīvu un atklātu sadarbību.

  Izpētot informāciju mūsu mājaslapā, Tu noteikti, ka uzzināsi ko jaunu un vērtīgu par aizdevumiem un kreditēšanas sistēmu kopumā. Tāpat jāuzsver, ka ViaSMS ir drošs sabiedrotais situācijās, ja nepieciešama naudas summa līdz 500 eiro finansiālu izaicinājumu risināšanai.   Ņemot vērā klientu vajadzības, mēs – moderns un klientu interesēs orientēts kredītdevējs – varam piedāvāt kvalitatīvus un ilgtspējīgus risinājumus jebkurā ar aizdevuma izsniegšanu un atmaksu saistītā situācijā. Ja nepieciešami papildus finanšu līdzekļi, izvēlies ViaSMS – uzņēmumu, kas nesniedz pakalpojumus “kredīts interneta ar negatīvu kredītvēsturi” un “ātrie kredīti internetā ar sliktu kredītvēsturi”.