Bezmaksas kredīts no VIA SMS – vēl ērtāk, kā senāk!

Ja tev ir nepieciešami papildu līdzekļi, laba izvēle būs bezmaksas kredīts no VIASMS. Tu vari saņemt līdz EUR 3000 bez procentu maksas, liekām formalitātēm un dokumentiem!

Bezmaksas kredīts var būt labs risinājums, kad steidzami nepieciešami papildu līdzekļi. Ikvienā negaidītā situācijā var būt vajadzīgi papildu līdzekļi – vai tas būtu steidzams auto remonts, vai medicīnas izdevumu vai negaidītu rēķinu apmaksa. Ja aizņēmums ir atbilstošs klienta ienākumiem, bezmaksas kredīts ir laba iespēja, jo tas ļauj naudu saņemt bez procentu maksas un pat ietaupīt, salīdzinājumā ar parastajiem banku aizdevumiem.

Kā saņemams bezmaksas kredīts no VIA SMS?

Lai saņemtu bezmaksas kredītu no VIA SMS, nepieciešams tikai internets, mobilais telefons un konts kādā no Latvijas bankām.

  • Via SMS mājas lapā izvēlies vajadzīgo aizdevuma summu un termiņu (aizņemoties pirmo reizi, kredīts līdz 3000 EUR būs bez procentu maksas).
  • Via SMS mājas lapā izvēlies vajadzīgo aizdevuma summu un termiņu (aizņemoties pirmo reizi, kredīts līdz 3000 EUR būs bez procentu maksas).
  • Tālāk seko norādēm un aizpildi reģistrācijas formu.
  • Kad savā mobilajā tālrunī saņemsi aktivizācijas kodu, ievadi to speciālā ailītē.
  • Lai pabeigtu reģistrēšanos, pārskaiti EUR 0.01 uz VIA SMS kontu (uzņēmumam ir konti Swedbanka, Citadele, Luminor(DNB), Luminor(Nordea) vai VIALET bankās). Izvēlies to pašu banku, kurā atrodas tavs konts, tad pārskaitījums tiks saņemts visātrāk. Ja konts nav nevienā no šīm bankām, reģistrācijas maksu ieteicams pārskaitīt uz Swedbank, jo tad pārskaitījumu saņemsim 1 darba dienas laikā.
  • Aizdevuma pieprasījums tiks uzreiz apstrādāts un naudu savā kontā saņemsi dažu minūšu laikā pēc tam, kad pieprasījums tiks apstiprināts.

Kas var saņemt pirmo kredītu bez procentu maksas?

  • Bezmaksas kredīts VIA SMS pieejams klientiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem.
  • Klientiem jābūt Latvijas Republikas pastāvīgiem iedzīvotājiem.
  • Kredītu saņem klienti, kas iepriekš nav kavējuši VIA SMS maksājumus vai pārkāpuši līgumsaistības.

Jāpiemin, ka VIA SMS pieejami trīs veidu aizdevumi. Kredītlīnija “Elastīgais aizdevums”, kura apmērs var būt no EUR 100 līdz EUR 3000. Šim aizdevumam atmaksas termiņu nosaki Tu pats pēc savām iespējām maksājot ikmēneša minimālo maksājumu. Kredītkarte SAVA.card ar kredītlīnijas apmēru no EUR 300 līdz EUR 3000. Savukārt ja vēlies patēriņa kredītu ar atmaksas grafiku, tad pareizā izvēle būs VIA SMS piedāvātais Naudas kredīts, kas pieejams EUR 300 līdz EUR 3000 apmērā. Naudas kredīta atmaksas laiks ir no 6 mēnešiem līdz 1 gadam.