Ko piedāvā VIA SMS ātrie kredīti?

Nav lieliskāka risinājuma īslaicīgām naudas problēmām kā ātrie kredīti. Turklāt, lielākoties tos iespējams noformēt internetā, kas nozīmē – lai īstermiņā aizņemtos naudu, nav nepieciešams pat iziet no mājām!

Ātrie kredīti internetā ir patiešām ātri un vienkārši noformējami – 5 līdz 15 minūšu laikā nauda jau var būt klienta bankas kontā. Salīdzinot ar banku vai citu kredītiestāžu piedāvājumiem, ātrie kredīti internetā ir izdevīgi aizdevuma nosacījumu ziņā:

  • aizdevuma procenti visbiežāk ir zemāki
  • atmaksas termiņi ir ērtāki
  • var iztikt bez liekām formalitātēm (ķīlas, galvojuma un izziņas no darba vietas)

Ātro kredītu izmantojot pirmo reizi, nepieciešams vien norādīt vārdu, uzvārdu, personas kodu un tālruņa numuru. Lai saņemtu aizdevumu pie VIA SMS, kredīta ņēmējam jāatbilst tikai dažām prasībām – viņam jābūt Latvijas Republikas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 70 gadiem un viņš nedrīkst būt iepriekš kavējis maksājumus VIA SMS aizņēmumos vai pārkāpis līgumsaistības.

Kredītsaistības citās kredītiestādēs nevar būt par šķērsli ātrā kredīta iegūšanai pie VIA SMS.

Šobrīd VIA SMS ir viens no populārākajiem ātrajiem aizdevējiem (interneta kredītiem). Gan aizdevuma nosacījumu, gan klientu sniegto novērtējumu ziņā ātro kredītu izsniegšanā tas arvien vairāk nostiprina savas pozīcijas.

VIA SMS ir uzņēmums, kurš savus pakalpojumus piedāvā kopš 2009. gada un īsā laikā kļuvis par atzītāko uzņēmumu savā darbības nozarē. Turklāt, izzinot klientu vēlmes un vajadzības, uzņēmums strauji turpina attīstīties, piedāvājot arvien izdevīgākas iespējas aizņemties ikdienas vajadzībām vai neparedzētiem gadījumiem.

VIA SMS saviem klientiem piedāvā 2 veidu ātros kredītus – elastīgo aizdevumu un naudas kredītu.

Ir vērts pievērst uzmanību arī tam, ka, ja ātrais kredīts tiek ņemts pirmo reizi, lielākā daļa uzņēmumu, tostarp VIA SMS, to izsniedz bez maksas. Tas nozīmē, ka noteiktajā atmaksas termiņā jāatdod aizņēmums bez aizdevuma procentiem.