Kredīta aizdevums steidzamiem pirkumiem

E-kredīts steidzamiem pirkumiem Vai esi kādreiz nonācis situācijā, kad steidzami nepieciešami līdzekļi, bet maciņa saturs neļauj īstenot ieceri? Ja tā, tad kā risināji šo situāciju? Iespējams, aizņēmies no draugiem vai radiniekiem, bet, kā zināms, tad šādas finansiālas saistības var krietni pabojāt savstarpējās attiecības vai vienkārši radīt nevajadzīgu spriedzi. Un kas gan var būt svarīgāks par attiecībām ar mūsu mīļajiem! Neriskē un izmanto tādu iespēju kā kredīta aizdevums jeb e-kredīts, rūpīgo izvērtējot savu maksātspēju!. Kredīts bankā vai kredīta aizdevums? Pirmkārt, Tev ir jānoformulē skaidrs mērķis, kam nepieciešama nauda – vai tas ir neatliekams pirkums un cik lieli līdzekļi tam ir nepieciešami? Ja nauda ir nepieciešama steidzama un vajadzīgā summa nav liela, tad labāks risinājums būs e-kredīts, nevis kredīts bankā. Lūk, 3 iemesli, kādēļ tas tā ir:

  • parasti kredīts bankā ir liela apjoma kredīta aizdevums;
  • kredīta aizdevums jeb e-kredīts ir vieglāk pieejams, turklāt tiek izsniegts mazos apjomos;
  • e-kredīts ir salīdzinoši labs risinājums ārkārtas situācijās, jo to var iegūt pat 10 minūšu laikā.

Kredīta aizdevumi internetā jeb e-kredīts iemantojuši lielu popularitāti visā pasaulē un ikdienā šos pakalpojumus izmanto tūkstošiem cilvēku arī Latvijā. Protams, ir jāapzinās savas saistības un pirms kredīta aizdevuma rūpīgi jāizvērtē savas iespējas atmaksāt aizdevumu līgumā noteiktajā termiņā. Un atceries, ka e-kredīts nav domāts spontāniem pirkumiem, bez kuriem vari ikdienā iztikt. Kredīta aizdevumi 10 minūšu laikā Ātrie kredīta aizdevumi jeb e-kredīts pie mums, ViaSMS, tiek apstrādāts salīdzinoši ātri un lielākā daļa pieteikumu iesniedzēju parasti naudu saņem jau pēc 10 līdz 30 minūtēm savā bankas kontā. Lai šis process noritētu tik operatīvi kā minēts, tad Tavam un mūsu bankas kontam ir jāatrodas vienā un tajā pašā bankā. Tas ir būtiski, ja Tev e-kredīts nepieciešams nekavējoties. Piemēram, mēs, ViaSMS, piedāvājam īsā laikā saņemt pirmo aizdevumu līdz 3000 eiro bez komisijas maksas un procentiem. Viss, kas Tev jādara – mūsu mājaslapā www.viasms.lv jāiepazīstas ar līguma nosacījumiem, kredītu kalkulatorā jāizvēlas aizdevuma summa un termiņš, un jāspiež poga “Saņemt aizdevumu”. Pēc tam seko tālākajām norādēm un e-kredīts būs Tavā bankas kontā jau dažu minūšu laikā. Lai tiktu saņemts e-kredīts, Tev nepieciešams:

  • regulāri un atbilstoši ienākumi – alga, pensija vai stipendija;
  • tīra kredīta vēsture – nav kavēti citi kredīta aizdevumi;
  • aktīvs bankas konts, kādā no Latvijā strādājošajām bankām;
  • vecums vismaz 20 gadi.

Kad būsim izskatījuši Tavu pieteikumu, pozitīva lēmuma gadījumā naudu savā bankas kontā saņemsi jau dažu minūšu laikā. E-kredīts – ērti un vienkārši! Garantēts privātums Pretēji bieži dzirdētajām ne pārāk pozitīvajām atsauksmēm, mēs vienmēr meklējam labākos risinājumus, lai nodrošinātu to, ka gan paši, gan mūsu klienti ir apmierināti ar saņemto pakalpojumu “e-kredīts”. Kredīta aizdevumi tiek nodrošināti gan ar privātuma atrunām, gan ar kredītu līgumiem. ViaSMS privātuma atrunā minēts, ka neviens cits, izņemot abas iesaistītās puses, nezinās to, ka Tev ir kredīta aizdevumi – personas datu aizsardzība tiek nodrošināta atbilstoši Latvijas Republikā spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem. Tas nozīmē, ka ātrie kredītu aizdevumi un e-kredīts neļauj citiem uzzināt par Tavām finansiālo situāciju. ViaSMS pilnībā respektē Tavas tiesības uz privātumu un bez Tavas piekrišanas neveiks papildus personas datu apstrādi, ja būsi pieteicies pakalpojumam “e-kredīts. Jebkura personīgā informācija, kuru Tu brīvprātīgi izvēlēsies nodot mums, tiks apstrādāta stingrā saskaņā ar Latvijas Republikas Fizisko personu datu aizsardzības likuma normām. Tas nozīmē, ka visi kredīta aizdevumi tiek stingri kontrolēti, lai informācija nenonāktu trešajām personām un jebkurš e-kredīts būs anonīms. Vai Tu esi atbildīgs aizņēmējs? Ātrie kredītu aizdevumi ir ar savām priekšrocībām, bet tās ir jāprot izmantot. Apdomā divreiz, pirms pieņem lēmumu par labu aizdevumam. Aizņemies pārdomāti!