Ikmēneša maksājumu kredīta kalkulators

Kredīta kalkulators – noderīgs rīks, kas aprēķinās kopējās aizdevuma izmaksas Ja esi izlēmis, ka Tev ir nepieciešams ātrais kredīts, tad laiks uzzināt visu par iespējamiem kredītdevējiem un potenciālajām kredīta izmaksām. Tomēr šāda veida informācijas iegūšana ir laikietilpīga, tādēļ, rūpējoties par savu klientu ērtībām, esam izveidojuši īpašu rīku – kredīta kalkulatoru, kas ļaus pāris sekunžu laikā uzzināt aptuvenās kredīta izmaksas. Lasi tālāk un uzzini, kā darbojas kredīta kalkulators un kā tas Tev var palīdzēt. Aprēķini ikmēneša maksājumu Kredīta kalkulators ir iespēja klientam pašam aprēķināt ikmēneša maksājumu, kredīta summu, kā arī izvēlēties piemērotu procenta likmi. ViaSMS kredītu kalkulators ir ļoti vienkāršs, bet efektīvs palīgs, kas ļaus vieglāk saplānot savu budžetu. Gan pirmā, gan atkārtota aizdevuma gadījumā kalkulatorā ir jāievada tikai divi parametri:

  • vēlamā aizdevuma summa;
  • plānotais aizdevuma atmaksas laiks.

Pēc parametru ievadīšanas blakus kalkulatoram uzrādīsies atmaksas termiņš un kopējā atmaksājamā summa. Tabulā pa labi būs redzami visi iekļautie aprēķini:

  • aizdevums jeb summa, ko vēlies aizņemties;
  • reģistrācijas maksa 0,01 eiro apmērā;
  • komisijas maksa par pakalpojumu;
  • gada procentu likme.

Kredīta kalkulators pieejams arī citu kreditoru mājaslapās, tādēļ intereses pēc vari ievadīt tos pašus datus, lai salīdzinātu rezultātus. Dažas iestādes piedāvā iespēju ne tikai redzēt komisijas maksu, procentu likmi un aizdevuma termiņu, bet arī katra mēneša maksājuma apjomu. Aizdevuma kalkulators jeb kredītu kalkulators – tas ir ērts un parocīgs darba rīks tiem, kuri apzinās savas vajadzības un skaidri saprot, kādu summu vēlas saņemt. Aizdevuma kalkulators ļauj ietaupīt laiku Kredīta kalkulators atvieglo klientu izvēles iespējas, bet tas tomēr nevar aizvietot speciālista konsultāciju vai sniegt padomu par to, kāds kredīta veids būtu piemērots tieši Tavām vajadzībām. Protams, var izmantot arī parasto kalkulatoru kredīta summas un ikmēneša maksājumu aprēķināšanai, bet kredītu kalkulators piedāvā īpašas priekšrocības, jo tas aprēķina summu vai maksājumu, ņemot vērā gan kredīta termiņu, gan gada procenta likmi. Kredīta kalkulators sniedz šādas priekšrocības:

  • iespēju aprēķināt ikmēneša maksājuma apmēru;
  • sniedz priekšstatu par to, ar kādiem izdevumiem būs nepieciešams rēķināties visu aizdevuma atmaksas laiku;
  • dod iespēju rēķināties ar visai precīzu atmaksājamo summu perioda beigās.

Ja vēlies uzzināt sīkāk par dažādām kredītu iespējam vai arī par to, kurš kredīta veids būtu piemērots tieši Tavām vajadzībām un iespējām, iesakām konsultēties pie mūsu pieredzējušajiem kredītu speciālistiem. Kredītu kalkulators palīdz mūsu klientiem ātri un ērti izvēlēties gan aizdevuma summu, gan ikmēneša maksājumu, bet tas nevar palīdzēt izvēlēties aizdevuma veidu. Ja Tevi interesē arī ilgtermiņa kredītu iespējas, tad zini, ka šos parametrus iespējams aprēķināt ne tikai ātrajiem aizdevumiem, bet arī hipotekārajiem kredītiem. Kas ir hipotekārais kredīts? Hipotekārais kredīts ir ilgtermiņa aizdevums, kas tiek nodrošināts ar nekustamā īpašuma ķīlu (tas var būt arī nekustamais īpašums, kuru vēlies iegādāties vai būvēt). Hipotekārais kredīts galvenokārt ir paredzēts:

  • mājokļa iegādei;
  • dzīvesvietas labiekārtošanai;
  • remontam un būvniecībai;
  • citu lielāku pirkumu apmaksai.

Galvenais kritērijs hipotekārā kredīta piešķiršanā un tā apmēra noteikšanā ir stabili un regulāri ienākumi. Hipotekārā kredīta kalkulators Tāpat kā ātro kredītu, arī ilgtermiņa aizdevumu izsniedz uz noteiktu laiku. Atšķirība, protams, ir termiņa ilgumā, kurš ir atkarīgs no tā, cik lielu ikmēneša maksājumu Tu vari atļauties. Jo ilgāks ir kredīta atmaksas termiņš, jo mazāki ir ikmēneša maksājumi. Arī ilgtermiņa kredītiem ir pieejams hipotekārā kredīta kalkulators, kas var būtiski ietekmēt kredītiestādes izvēli un palīdzēt saprast, kādu kredīta termiņu izvēlēties. Hipotekārā kredīta kalkulators piedāvā uzzināt ikmēneša maksājuma summu un gala summu. Kalkulatorā jāievada šādi parametri:

  • nekustamā īpašuma vērtība;
  • kredīta atmaksas termiņš;
  • procentu likme;
  • pašfinansējuma summa.

Salīdzinot vairākus aizdevuma kalkulatoru rezultātus, Tev radīsies aptuvens priekšstats par ātro aizdevumu un hipotekāro kredītu tirgu un būs lielāka iespēja izvēlēties piemērotāko piedāvājumu. Hipotekārā kredīta kalkulators var sniegt nepieciešamo informāciju, lai noteiktu, vai vari atļauties veikt ikmēneša kredīta maksājumus. Atceries! Katrs kredītu kalkulators pilda savu funkciju, bet tie visi ir domāti klientu informēšanai par iespējam gan saņemt, gan arī atmaksāt kredītu.  Arī hipotekārā kredīta kalkulators ir ar informatīvu nozīmi, tādēļ precīzu pieejamo aizdevuma summu un mēneša maksājumu uzzināsi tikai pēc pieteikuma izskatīšanas. Aizņemies apdomīgi Finansiālu saistību uzņemšanās vienmēr ir risks, tādēļ šim procesam ir jāpieiet īpaši atbildīgi. Ja neesi pilnīgi pārliecināts par kredīta nepieciešamību, tad nogaidi vismaz vienu dienu un izanalizē, vai bez šīs naudas vari iztikt. Arī kredītu kalkulators var būt vērtīgs rīks, lai palīdzētu Tev saprast, vai varēsi atļauties ikmēneša maksājumus. Aizņemies pārdomāti, izvērtējot kredīta nepieciešamību un savas reālās iespējas to atmaksāt laikā.