Risinājums brīžos, kad nauda vajadzīga nekavējoties

Moderna atbilde uz jautājumu “Kur aizņemties naudu?” Katram no mums ir vismaz viens draugs vai paziņa, kurš bieži vien uzdod jautājumus, piemēram, “Kur dabūt naudu?”, “Kā kļūt bagātam?” vai “Kur aizņemties naudu?”. Ņemot vērā, ka ne vienmēr izdodas izlīdzēties ar pašu iekrājumiem vai algu, šādi jautājumi var parādīties arī Tavā “dienas kārtībā”. Risinājumi var būt dažādi – aizņemties naudu bankā, lombardā, no ģimenes, draugiem vai izmantot ātros aizdevumus – izvēle gan katra paša ziņā. Tajā pašā laikā pieredzējuši kredītspeciālisti uzsver, ka apdomīgs aizņēmējs meklēs tieši savai situācijai atbilstošāko risinājumu, piemēram, izvēlēsies pakalpojumu “aizdevums fiziskai personai”, kas ir droši, ērti un konfidenciāli. Ātro kredītu priekšrocības Visi ātrie kredīti internetā ir nebanku kredītdevēju īstenotie pakalpojumi privātpersonām un tos raksturo kopīgas iezīmes: komisijas maksa, procentu maksājumi un iespēja pārcelt maksājuma datumu. Tāpat tiem kopīgs ir vēl viens būtisks aspekts – aizdevums fiziskai personai ir ērtāks un izdevīgāks kā kredīti, ko izsniedz bankas, piemēram:

  • pieteikties un saņemt naudu var pat neizejot no mājas;
  • naudu var saņemt ātrāk – vidēji pusstundas laikā;
  • Tu neriskē ar īpašumu, jo tas nav jāieķīlā;
  • atmaksas termiņu var pagarināt par 30 dienām;
  • var izmantot kredītbrīvdienas;
  • pieteikties kredītspeciālista konsultācijai.

Tik būtiskais kredītvēstures aspekts Nebanku kredītdevēju aizdevums fiziskai personai tiek dēvēts par ātro kredītu. Savu nosaukumu tie ir ieguvuši, jo lēmums par kredīta piešķiršanu tiek pieņemts operatīvi, izvērtējot reģistrācijas anketā un datu bāzēs atrodamo informāciju par Tavu līdzšinējo saistību izpildi ar aizdevējiem. To dēvē arī par privātpersonas kredītvēsturi, ko veido:

  • ņemto aizdevumu kopskaits;
  • pozitīvā un negatīvā aizdevumu atmaksas attiecība jeb saldo;
  • kredītmaksājumu aizkavēšanās biežums.

Gadījumā, ja Tava līdzšinējā aizdevumu atmaksas bilance jeb kredītvēsture ir slikta, mēs nevarēsim palīdzēt atbildēt uz jautājumu “Kur dabūt naudu?”, jo Tu tiksi iekļauts parādnieku reģistrā un aizdevumu saņemt nebūs iespējams. Tā kā informāciju par Tavu kredītvēsturi aizdevēji var operatīvi noskaidrot dažu minūšu laikā pēc pieteikuma iesniegšanas, Tev tiks paziņots lēmumu par aizdevuma piešķiršanu. Pozitīva lēmuma gadījumā Tu jau pēc 15 minūtēm (ja izmanto to pašu banku, ko ViaSMS) saņemsi kredītu un varēsi to izmantot savu ieceru īstenošanai. Interneta meklētāju pieredze Situācijā, kad prātu māc jautājums “Kur aizņemties naudu?”, ir nepieciešams operatīvs risinājums izaicinājumiem finanšu jomā. Šādos brīžos ieteicams nesteigties ar lēmuma pieņemšanu par labu kādam konkrētam aizdevējam. Ieteicams izmantot interneta meklētāja pakalpojumus, jo tur nav nepieciešams izmantot gramatiski korektu tekstu, atliek vien ievadīt atslēgas vārdus, kas raksturo to, ko vēlies atrast. Piemēram, ievadot:

  • internet krediti – rezultātos tiks parādīti visi ātrie kredīti internetā, kas tiek piedāvāti Latvijas teritorijā un ārzemēs;
  • aizņemties naudu vai paplašināto versiju – kur aiznemties naudu – redzēsi uzņēmumus, kas piedāvā iespēju pieteikties un saņemt aizņēmumus.

Profesionāļu viedoklis, kurā vērts ieklausīties Mūsu kredītspeciālisti atgādina, ka labāk uzticēties tiem kredītdevējiem, kas ir sevi pierādījuši ilgtermiņā un piedāvā aizdevumus ar atbilstošu ikmēneša un gada procentu likmi, kā arī nodrošina:

  • individuālu pieeju katra klienta vajadzībām;
  • iespēju klientam pašam pielāgot aizdevuma atmaksas nosacījumus savām vajadzībām;
  • kvalitatīvas un saturīgas uzņēmuma mājaslapas darbību, kurā ir iespēja viegli un ērti atrast visu nepieciešamo informāciju par aizdevumiem.

Kur aizņemties kredītu? Pie ViaSMS! Mūsu pieredze kredītu izsniegšanā un pieeja klientu apkalpošanā nodrošina, ka ikviens esošais vai jaunais klients var justies īpašs. Pie mums ir pieejami izdevīgākie ātrie kredīti, jo katrs klients pats var noteikt kredīta atmaksas ilgumu robežās no 2 dienām līdz 60 mēnešiem. Pie mums – ViaSMS – iespēja iegūt aizdevumu līdz 3000 eiro ir fiziskām personām, kas ir:

  • Latvijas Republikas pilsoņiem vai ar pastāvīgo uzturēšanās atļauju;
  • vecumā no 20 līdz 70 gadiem;
  • pastāvīgās darba attiecībās, ar pašnodarbinātas personas statusu vai saņem pensiju, pabalstu vai stipendiju.

Atslēgas vārdi – pieredze un procentu likmes kredītiem Ja joprojām aktuāls jautājums ir: “Kur ņemt kredītu?”, iespējams, ka atbildi sniegs TNS Latvija 2010. gada aptaujas rezultāti par kritērijiem, kas veicina konkrētu kredītdevēju izvēli. Aptaujas laikā intervēja 2000 respondentus un par nozīmīgākajiem aspektiem par labu kāda konkrēta aizdevēja izvēlei tika nosaukti:

  • uzņēmuma noteiktās procentu likmes kredītiem;
  • atvērtība un pretimnākšana katram klientam;
  • risinājumu meklēšana un piedāvāšana situācijā, kad iespējas atmaksāt aizdevumu ir ierobežotas vai to nav iespējams izdarīt.

Pie ViaSMS ir pieejami izdevīgākie ātrie kredīti un mēs lepojamies, ka atbilstam visiem minētajiem kritērijiem, jo gan procentu likmes kredītiem, gan atvērtība un risinājumu meklēšana ir neatņemama mūsu klientu apkalpošanas kultūras sastāvdaļa. To uzsver arī mūsu klienti, kas izvēlas mūsu pakalpojumus: “aizdevums fiziskai personai”, “internet krediti” un “aizņemties naudu” atkārtoti. Aizdevums fiziskai personai pie mums ir lieliska izvēle negaidītām situācijām. Vairs nav jāmeklē atbilde uz jautājumiem “Kur dabūt naudu?” vai “Kur aizņemties kredītu?”, jo tā ir tepat – pie uzticamākā kredītdevēja ViaSMS.