Visērtākais kredīts – kredīts internetā

Ne katru reizi, kad ir nepieciešams aizdevums, ir jādodas līdz bankas durvīm, jāgaida rindā un ar izmisumu jāpārliecina aizdevējs par kredīta nepieciešamību. Kopš tā laika, kad Latvijā parādījās iespēja saņemt aizdevumu internetā, daudz kas ir mainījies. Tagad Jūs varat izmantot ātro kredītu uzņēmumu pakalpojumus – kredīts internetā ir aizdevums, kam nav vajadzīgās izziņas un galvojums. Ātrie aizdevēji piedāvā pavisam jaunus nosacījumus. Pie šiem uzņēmumiem vēršas cilvēki, kuru finansiālais stāvoklis ir stabils, bet ir vajadzīga nauda papildu tēriņiem. Pateicoties tiem, uz bankām vairs neiet cilvēki, kuriem ir nepieciešami pāris simti eiro. No tā iegūst arī banku klienti, jo rindas samazinās, un katrs saņem kāroto aizdevumu īsākā laika posmā. Lai gan ātro kreditoru piedāvātās naudas summas nav tik lielas kā bankās pieejamās, kredīts internetā ir daudz ātrāks un ērtāks. Starp klientu un aizdevēju nav starpnieku un aizdevējs netērē laiku, lai pārbaudītu sniegto izziņu patiesumu. Vienīgais kritērijs, kas ir svarīgs ātro kredītu uzņēmumam, ir laba kredītvēsture. Pārbaudīt to ir ļoti viegli – ja Jūs neesat parādnieku reģistrā, tad kredīts internetā būs Jūsu jau pāris minūšu laikā pēc pieteikšanās. ViaSMS – kredīts internetā četru soļu attālumā Kredīts internetā pie stabilā un populārā aizdevēja ViaSMS prasīs vien pāris minūtes.

  • Vispirms ir jāreģistrējas mājaslapā www.viasms.lv un jāpārskaita simboliska summa (0.01 eiro) no sava bankas konta uz ViaSMS kontu (lai aizdevējam būtu simtprocentīga pārliecība par konta numuru, uz kuru vēlāk pārskaitīt naudu);
  • Pēc tam jāpiesakās aizdevumam ViaSMS mājaslapā, izvēloties kredīta veidu, vēlamo summu un atmaksas termiņu;
  • Dažu minūšu laikā pēc pieteikuma saņemšanas  kredītu izsniegšanas speciālisti sniegs ziņu par lēmumu, atsūtot īsziņu;
  • Ja lēmums ir apstiprinošs, jau pēc 15 minūtēm nauda būs Jūsu kontā.

Klientu ērtībai ViaSMS mājaslapā ir pieejams uzskatāms kredītu kalkulators. Tas atspoguļo visu informāciju par kredītu un tā atmaksas grafiku. Kredīts internetā uz mēnesi vai gadu ViaSMS, domājot par klientu ērtībām, piedāvā kredītu summas ar dažādiem atmaksas termiņiem. Tradicionālais kredīts internetā ir aizdevums līdz algai. Tā ir iespēja aizņemties līdz 3000 eiro ar atmaksas termiņu līdz 60 mēnešiem. Aizņemoties pirmo reizi, kredīts ir bez maksas – tas nozīmē, ka nebūs jāmaksā procenti. ViaSMS aizdevums līdz algai ir pieejams arī kā SMS kredīts. Tas ir īpaši ērti situācijās, kad Jums blakus nav datora vai nav iespējas pieslēgties internetam, tāpēc, ja plānojat aizņemties no ViaSMS, laikus izpētiet, kā pieteikties kredītam ar SMS palīdzību. To iespējams noskaidrot, apmeklējot mājaslapu www.viasms.lv. Ja Jūsu ienākumi ir pietiekami, kredīts internetā var tikt izsniegts arī kā naudas kredīts līdz pat 3000 eiro ar atmaksas termiņu līdz 1 gadam. Aizdevums līdz algai vai naudas kredīts internetā – abos gadījumos pieteikšanās ir vienlīdz ātra un ērta. Vienīgās ViaSMS prasības klientiem ir:

  • Latvijas pilsoņa vai pastāvīgā iedzīvotāja statuss;
  • Vecums no 20 līdz 70 gadiem;
  • Laba kredītvēsture.

Ja Jums jau ir kredīts citā kredītiestādē, aizdevums līdz algai vai naudas kredīts no ViaSMS tik un tā būs Jums pieejams. ViaSMS palīdz saviem klientiem Kredīts internetā ir pieejams katru dienu no rīta līdz vēlam vakaram. ViaSMS konsultanti būs priecīgi Jums palīdzēt, tāpēc droši izmantojiet kādu no sazināšanās veidiem:

  • Zvaniet pa tālruņiem 67-212-412 vai 27-212-412;
  • Rakstiet e-pastu uz info@viasms.lv;
  • Izmantojiet Skype kontu viasms.lv;
  • Runājiet ar konsultantu tiešsaistē, izmantojot čatu uzņēmuma mājaslapā.

ViaSMS kredītus var atmaksāt, izmantojot internetbanku, kā arī bankas filiālēs, Latvijas Pasts nodaļās, Narvesen kioskos un WebMoney maksājumu terminālos. Kļūstot par ViaSMS klientu, Jūs varēsiet izmantot speciālos piedāvājumus un aizņemties ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem. Neaizmirstiet ielūkoties ViaSMS blogā – izlasiet dažus rakstus, lai kredīts internetā kļūtu Jums pilnīgi skaidrs. Aizdevums līdz algai, kas palīdz, nevis kaitē – tas ir aizdevums no ViaSMS!